Onexox Prepaid. Makan Tak habis

11113351_10155379260800403_5698740321981273343_n

Hari ni kena renew plan. Top up sebulan sekali saja RM50 pakai tak abis. Quota 1.5GB pun pakai separuh je.

www.onexoxsimcard.com
0166701924

Doa Permudahkan Urusan…Walaupun Anda Sedang Mencari Parking

rabbi yassir1

Perjalanan Hidup Mark Zuckerberg.

cWSpais

Hasil Komisyen Affiliate Amazon Bulan Mac 2015

komisyen-mac-2015

 www.kedaionlineamazon.com

Keajaiban Solat Sunat Dhuha

  1. Kebanyakkan orang sudah tahu apa kelebihan solat sunat dhuha. 
  2. Saya ingin berkongsi keajaiban solat sunat dhuha yang saya sendiri alami.
  3. Saya mencari makan dengan berniaga secara online. Jualan dan keuntungan ada kalanya naik dan ada kalanya turun.
  4. Saya istiqamah lakukan solat sunat dhuha kerana percaya rezeki saya Allah dah tentukan. Cuma perlu minta pada-Nya.
  5. Pada suatu hari saya hantar repair kereta. Kos nya sekitar RM900.
  6. Hari saya mesti ambil kereta duit dalam akaun ada hanya RM350 kalau tidak silap.
  7. Saya kurang RM550. Saya lakukan solat sunat dhuha macam biasa tapi kali ini saya minta pada-Nya extra RM550 nak bayar kos reapir kereta.
  8. Selepas sunat 4 rakaat saya berdoa dan meminta. Tiba-tiba masuk mesej dalam henpon ada orang bagi job. Upah RM350.
  9. Saya solat lagi 4 rakaat. Usai solat mesej masuk lagi dia cakap sudah bank in. So total saya ada RM700.
  10. Sebelum tengah hari ada lagi sales masuk RM200 lebih. Sudah cukup untuk saya ambil kereta.
  11. Biasanya orang lakukan 2 rakaat. Cuba anda buat 4 rakaat dan anda akan rasai kelebihannya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...