6 Lubuk Iklan Online

 1. Forum wangcyber.com
  • Anda boleh iklankan dalam bentuk banner didalam forum ini. Anda harus ingat forum yang bebayar mempunyai kualiti pelawat yang tinggi kerana orang yang menyertai forum barbayar ini adalah mereka yang mencari informasi yang bernilai. Mereka juga biasanya orang yang arif dengan perniagaan internet dan mereka juga mempunyai pengikut yang ramai.

   

 2. Mudah.my
  • Mudah.my adalah laman web yang paling popular di Malaysia dalam urusan jual beli barang. Anda boleh iklankan perniagaan anda disini secara percuma. Ada juga pilihan iklan berbayar. Terpulang kepada anda

   

 3. Akhbar Harian Metro Online – www.hmetro.com.my
  • Akhbar Harian Metro mempunyai pembaca paling ramai di Malaysia. Slot iklan yang ditawarkan adalah dalam bentuk iklan banner sahaja. Bermula dengan harga serendah RM848 sehinggalah beribu-ribu ringgit anda pasti tidak kecewa dengan hasilnya.

   

 4. Akhbar Berita Harian Online – www.bharian.com.my
  • Seperti akhbar harian metro online, berita harian online juga mempunyai pembaca yang ramai. Kelebihan berita harian online ialah ia mempunyai ruangan iklan teks. Iklan teks ini lebih murah berbanding iklan banner.

   

 5. Direktori majalah.com
  • Majalah.com adalah diantara laman web direktori yang terbesar. Terdapat pelbagai kategori dan perkhidmatan ditawarkan dan juga permintaan.

   

 6. Forum carigold
  • Seperti forum wangcyber, carigold juga mempunyai ahli forum yang ramai. Ia berbeza sedikit daripada wangcyber kerana ia lebih bersifat umum manakala wangcyber kebanyakkan ahlinya adalah internet marketer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *